Drvne podne obloge Galeković

Gotovi parketi

Prisutne su stalne inovacije koje unapređuju i omogućavaju da drvo bude što češći stanovnik naših domova, u raznim oblicima. Jedna od inovacija su gotovi lakirani/uljeni masivni podovi od hrvatskog proizvođača iz Mraclina – Galeković. Kvaliteta, tradicija i inovacija sinonimi su koji se vežu uz tu tvrtku i njene proizvode. Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije razvijali su proizvodnju od klasičnog parketa do podova velikih dimenzija, termički modificiranih vrsta drva koja svoju primjenu nalaze u interijerima i eksterijerima, te konačno i gotovog parketa sa različitim vrstama završne obrade.

Osluškujući zahtjeve tržišta i uvažavajući želje kupaca, stvoren je proizvod koji znači sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Različite vrste završne obrade omogućuju brzu i jednostavnu ugradnju, kao i mogućnost udovoljavanja sve većem broju kupaca koji od podnih obloga traže ekskluzivan proizvod visokih estetskih i tehničkih karakteristika. Završna obrada može vodenim UV lakom ili prirodnim uljima, te u nekoliko boja, koje na različitim vrstama drva daju različite efekte. Tonovi se kreću od svijetlih sa bijelom bojom kao apsolutnim trendom, do tamnijih nijansi koje drvu daju egzotičan izgled. Uz novitete tvrtke Galeković podne obloge postaju vrhunski modni detalj u Vašem domu.

Kupaonice

Kao apsolutni trend u uređenju domova javlja se postavljanje parketa u prostore gdje se dosad to nije radilo – kupaonice. Ugradnja se izvodi sa gumom koja se stavlja između letvica koja ne dopušta vodi da uđe između ili ispod letvica, te omogućava parketu da ”odradi” uslijed navlačenja i otpuštanja vlage bez ikakvih posljedica poput dizanja ili koritavljenja parketa. Tako postavljeni parket izgledom podsjeća na brodsku palubu, a osim u kupaonicama može se izvoditi i u svim ostalim prostorima. Kod odabira vrste drveta preporuča se termo hrast ili termo jasen, koji su najpogodniji po svojstvima zbog povećane otpornosti na vlagu i dimenzijske stabilnosti, a kao završni zaštitni sloj premazuje se uljem. Kupaonice obložene drvom zasigurno dobivaju novu dimenziju i raskoš, te postaju prirodna oaza u svakom domu.

Decking

Decking je proizvod od drva koje procesom termo tretiranja dobiva nova svojstva (otpornije na vlagu, štetočine) i samim time postaje upotrebljivo i za nove primjene u okruženju Vašeg doma. Najbolji primjeri za to su Vaše terase, vrtovi, te prostori oko bazena. Obogatite svoj životni prostor Galeković decking sistemima od masivnog drveta.

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji