Parket

IZLAGANJE NA SAJMU PODNIH OBLOGA DOMOTEX 2013., HANNOVER

Parket

Hrvatski hrast, pohvale i prepoznatljivost naših proizvoda! Osam hrvatskih proizvođača parketa i tvrtki predstavilo se na Međunarodnom sajmu podnih obloga “Domotex 2013” koji se održao od 12. do 15. siječnja 2013. u Hannoveru u Njemačkoj. Organizator nastupa je Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede. „Ovo je već godinama najvažniji sajam za hrvatske proizvođače parketa, a naročito sada u godini ulaska u EU.

Koliko je za naše tvrtke važan nastup i brandiranje svojih proizvoda na ovom najvećem i najmodernijem sajmu parketa u Europi . Koristeći modernu tehnologiju te hrast, najvrjedniju hrvatsku sirovinu, naši proizvođači parketa ne samo da su u korak s trendovima potražnje na stranim tržištima već su postigli i visoku konkurentnost“, rekao je Igor Barbarić, tajnik Udruženja drvno-prerađivačke industrije HGK.

Sajam Domotex pokazao se opet kao izvrsno mjesto za sklapanje poslova i otvaranje mogućnosti za plasman roba na europsko tržište, što je i razlog za ponovno izlaganje domaćih proizvođača parket

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji