Sudjelovali smo na RE:D konferenciji

Sudjelovali smo na prvoj RE:D konferenciji, koja je održana 28. i 29. veljače 2024. godine u prekrasnom Hilton Conference & Event Centru u Zagrebu.

RE:D konferencija, čiji akronim predstavlja Real Estate:Development, jasno ukazuje na svoju središnju temu usmjerenu na investicije u području nekretnina.

Naš prostor na konferenciji bio je prilika da se kao jedan od partnera konferencije predstavimo široj publici, pružeći gostima priliku da bolje upoznaju našu tvrtku, naše vrijednosti i način na koji pristupamo poslovanju. Također smo bili u prilici uspostaviti nova poznanstva te ojačati veze s postojećim partnerima i klijentima.

RE:D konferencija bila je obogaćena nizom panel diskusija hrvatskih stručnjaka, a obuhvatile su širok spektar područja, od trendova u nekretninama do budućnosti stanogradnje, kao i digitalnu transformaciju u upravljanju imovinom. Konferencija nam je omogućila stjecanje dubljeg uvida u industriju te dijeljenje naših perspektiva i iskustava s drugim stručnjacima iz područja.

Radujemo se budućim prilikama za suradnju i sudjelovanje u sličnim inicijativama!

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji