Sudjelovali smo na sajmu Interzum 2023 u Kölnu

Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu za dobavljače u industriji namještaja i dizajnu interijera – Interzum. Svake dvije godine sajam se održava u Kölnu, a nakon četiri godine od posljednjeg izdanja Interzum 2023 u potpunosti je opravdao očekivanja nakon pandemije, privlačeći 1600 izlagača iz 59 zemalja i 62 000 stručnih posjetitelja iz 150 zemalja.

U četiri dana sajma, od 9. do 12. svibnja, središnja tema bila je održivost u čemu smo se potpuno pronašli. Sa svojim fokusom na sveobuhvatni koncept neoekologije, Interzum je u fokus stavio održivost, zaštitu klime, učinkovitost resursa i planiranje usmjereno prema budućnosti – teme kojima se i sami bavimo. Uz održivost naglasak je kao i svaki puta bio i na dizajnu, a kao naš novitet u asortimanu predstavili smo široki asortiman masivnih ploča koje su nezaobilazan i osobito vrijedan materijal za dizajn i uređenje interijera.

Oduševljeni smo posjećenošću sajma te prilikom da sa 1600 drugih izlagača i 62 000 zainteresiranih posjetitelja razgovaramo o budućnosti industrije koju zajedno gradimo.

Kako je bilo na sajmu pogledajte na fotografijama.

 

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji