Okružite se prirodom – Galeković gotovi parketi

U današnje vrijeme, uređenje vlastitog doma postao je jedan od ključnih dijelova izražavanja vrijednosti, osobnosti i stila. Kao što svake sezone imamo nove trendove u modi, tako se mijenjaju i preferencije uređenja interijera. Godine trajnog zadovoljstva za Vašu obitelj i one koji dolaze u Vaš dom omogućene su pažljivim planiranjem vaših životnih prostora.

Ovdje Vam donosimo nekoliko savjeta za uređenja Vaših domova Galeković gotovim parketima.

Parketi i masivni podovi su jedan od glavnih elemenata koji igraju važnu ulogu u ljepoti interijera. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i novim tehnologijama završne obrade, masivni podovi su danas tako raznovrsni da mogu izraziti naš stil, bez obzira da li je tradicionalan (DUX), moderan (DOMINUS) ili luksuzan i ležeran (REGIUS), on ističe naše raspoznavanje kvalitete.

Za živi interijer dnevne sobe i blagovaonice preporučamo rustikalne teksture drva koje daju dojam energičnosti i izvornosti (preporučamo Vam DUX).

Za efekt većeg prostora preporučamo pod užih dimenzija koje polažete usporedno, te time stvarate dojam većeg prostora (preporučamo Vam DOMINUS).

Za luksuzan i elegantan efekt najbolje su tamnije boje drva koje u kombinaciji sa svjetlijim bojama zidova i namještaja daju savršen kontrast (preporučamo Vam širok izbor podova iz grupe THERMO).

Za topao i raskošni efekt dnevne sobe savjetovali bi Vam podove većih dimenzija koji su najčešće bili postavljani u kraljevskim dvorcima (preporučamo Vam REGIUS).

Za suvremeni dojam koristite svjetlije tonove drva poput jasena sa neupadljivom i čistom teksturom, te tako zadivite Vaše goste prije Vaših gastronomskih umijeća (preporučamo DOMINUS i REGISU).

S večernjim satima, svjetla u svakoj prostoriji preuzimaju važnu ulogu u svakom prostoru. Što je više moguće koristite neizravno svjetlo koje je najčešće usmjereno prema gore, te izbjegavajte žarulje visoke potrošnje. Razmislite i o istaknutim lampama koje stvaraju topli sjaj i osvjetljuju prirodnost Vašeg drvenog poda.

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji